Finnish International: Predstavili sa Petrovič a Slobodová

30. 4. 2024
Peter Petrovič a Natália Slobodová si 25.-28.apríla zaleteli do Fínska, kde štartovali na Future series podujatí Yonex Finnish International 2024. A ako sa im darilo?

Pre Petra, ako reprezentanta oddielu Slávia TU Zvolen, to bol v podstate len druhý štart na zahraničnej bedmintonovej scéne v kategórii dospelých (*úvodnú premiéru si užil len nedávno na Slovak Open). Peter si v meste Vantaa zahral kvalifikáciu, kde jeho súperom bol Ukrajinec Danylo Shevchuk. Po výsledku 11:21, 14:21 sa Slovák s turnajom rozlúčil.

Zástupkyňu sme mali aj v dvojhre žien. Natália sa dostala priamo do hlavnej súťaže, kde však narazila na turnajovú jednotku, Egypťanku Nour Ahmed Youssri. Aj napriek bojovnému výkonu sa hráčke oddielu Spoje Bratislava nepodarilo zvíťaziť, a po setoch 16:21, 13:21, sa podobne ako Peter, s účinkovaním na podujatí rozlúčila.

„Na turnaji vo Fínsku som mala pomerne ťažký los, ale verila som si, že aj proti prvej nasadenej z Egypta môžem vyhrať. Nakoniec to nevyšlo, ale odohrala som dobrý zápas a napriek tomu, že som spravila pár zbytočných chýb, som dokázala súperku veľakrát dostať pod tlak.“

Natália

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov