Juniori v svetovom rebríčku

8. 8. 2019
Thajsko, Indonézia a Čína oslavujú umiestnenia na špici svetového rebríčka juniorov. Ako si ale počínajú naši reprezentanti?

Andrej Antoška je v dvojhre 45. juniorským hráčom sveta. V štvorhre sa spoločne s Jakubom Horákom delí o 80. priečku a v mixe úraduje na 210. pozícii. Jakub je okrem štvorhry na skvelom 70. mieste v dvojhre, a v mixe by ste ho našli na 185. priečke, ktorú zastáva spolu so svojou partnerkou Miou Tarcalovou. Tá je v dvojhre na mieste číslo 180., a v štvorhre zasa na 224. priečke. Alexandre Remeňovej patrí v mixe 228. miesto, v štvorhre  405. pozícia a v dvojhre 228. priečka. Lucia Vojteková je na tom najlepšie v štvorhre, kde sa nachádza na mieste číslo 205..

Patrik Papánek spolu s Viliamom Turcsányim úradujú v štvorhre na 331. priečke, pričom Patrikovi v dvojhre patrí miesto číslo 316., a Viliamovi zasa priečka číslo 196.. Z dievčat sa nahor šplhajú Sofia Slosiariková na 226. mieste v štvorhre a 229. priečke v dvojhre, ako aj Natália Tomčová zastávajúca 377. miesto v štvorhre a 315. priečku v dvojhre.

Lídrom rebríčka dvojhry juniorov je aj naďalej Kunlavut Vitidsarn z Thajska, u junioriek jeho krajanka Phittayaporn Chaiwan. Francúz Christo Popov obáva desiatu priečku a Maďarka Vivien Sandorhazi siedme miesto. V štvorhre chlapcov si prvenstvo delia Číňania Wang Chang/Di Zi Jian, Angličan  William Jones sa nachádza na deviatej pozícii. O prvé miesto sa delia aj Indonézanky Putri Syaikah/Nita Violina Marwah v štvorhre dievčat, Turkyňa Bengisu Ercetin je na šiestej priečke. V mixe je na najvyššej pozícii Indonézan Leo Rolly Carnando, najlepšou Európankou je Francúzka Juliette Moinard na deviatom mieste.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov