2019 Carebaco International

20. 8. 2019
20.-25.augusta sa Milan Dratva predstaví na International Series podujatí Carebaco International, kde v rámci olympijskej kvalifikácie zabojuje v prvom kole hlavnej súťaže.

Barbados privíta celkovo 105 hráčov z 24 krajín (Anglicko, Barbados, Brazília, Česko, Dominikánska republika, Ekvádor, Guyana, Haiti, Island, Jamajka, Kanada, Luxembursko, Mexiko, Mongolsko, Nemecko, Panama, Poľsko, Portugalsko, Slovensko, Surinam, Taliansko, Trinidad a Tobago, USA, Wales).

Jednotkou v dvojhre mužov bude Kanaďan Brian Yang, v dvojhre žien bude číslo jeden patriť Fínke Airi Mikkele. Najvyššie nasadenými hráčmi v štvorhre mužov budú Jamajčania Gareth Henry/Samuel O´Brien Ricketts, v štvorhre žien sú na najvyššom poste domáce hráčky Monyata Riviera/Tamisha Williams. V mixe sa na špici nachádzajú Američania Howard Shu/Paula Lynn Obanana.

Milan si zahrá v prvom kole 32-kového pavúka. Los sa s ním však vôbec nemaznal, a jeho súperom mal byť 132. hráč svetového rebríčka, Poliak Adrian Dziolko, ktorého si možno ešte pamätáte aj zo slovenskej extraligy. Milan, ktorý sa v rebríčku momentálne nachádza na 185. mieste sa už tento rok s Dziolkom stretol. Hráči proti sebe nastúpili na našom domácom podujatí FORZA Slovak Open, a Poliak dokázal triumfovať v dvoch setoch, po výsledku 21:12 a 21:13.

„Som na dlhej ceste na Barbados, kde ma v prvom kole čaká Adrian Dziolko. Naposledy sme sa stretli v Trenčíne na Slovak Open, kde som aj napriek slušnej hre nenašiel recept na výhru. Verím, že tentoraz to obrátim a pôjdem turnajom ďaleko. Držte palce!“ Milan

Nakoniec má však Milan vyhliadky na postup naozaj veľké, pretože Dziolko sa na poslednú chvíľu z turnaja odhlásil, a Slovák tak v prvom kole nastúpi proti Vancovi Juteramovi z Trinidadu a Tobaga, ktorý si mal pôvodne zahrať kvalifikáciu.

Vylosovanie TU

MS 1.kolo: Milan Dratva (SVK) – Vance Juteram (TTO

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov