U17 Danish Junior Cup 2019

22. 8. 2019
23.-25.augusta čaká na Timona Gundu turnaj v dánskom Hvidovre. Jeho súperom v prvom kole dvojhry však bude desiaty nasadený Angličan Nathan Moore.

Do Dánska na turnaj U17 Danish Junior Cup 2019 sa prihlásilo 155 hráčov z 12 krajín (Anglicko, Cyprus, Dánsko, Francúzsko, Izrael, Kanada, Nemecko, Nórsko, Rumunsko, Slovensko, Škótsko, Švédsko).

Jednotkou v dvojhre chlapcov bude Francúz Enogat Roy. Číslo jeden u dievčat bude patriť Švédke Edith Urell. Angličania Alex Green/Cholan Kayan sú najvyšším párom v štvorhre chlapcov, Švédky Jessica Silvennoinen/Edith Urell sú najvyššie v štvorhre dievčat. Na najvyššej pozícii v mixe budú Angličania Alex Green/Estelle Van Leeuwen.

Timon si na turnaji zahrá len dvojhru. V 64-kovom pavúku ale hneď v prvom kole narazí na desiateho nasadeného hráča, Angličana Nathana Moora.

Súper je to naozaj kvalitný. Veď Moore si v júni zahral turnaj Spanish U17 International a tam sa mu vážne darilo. V dvojhre síce prehral v treťom kole, ale jeho premožiteľom bol neskorší víťaz turnaja z Ruska. Zato v párových disciplínach zabodoval na 100%. Stal sa totiž víťazom štvorhry ako aj mixu.

Na Timona teda rozhodne nečaká ľahká úloha, a každý získaný bod bude určite úspechom. Nezabudnite držať palce.

Výsledky TU.

BS 1.kolo: Timon Gunda (SVK) – Nathan Moore /10/ (ENG)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov