EC U17: M.Poláček víťazom súťaže

10. 9. 2019
V rámci Majstrovstiev Európy družstiev do sedemnásť rokov, ktoré sa konali v Gniezne, ste s nami prostredníctvom tipovacej súťaže mohli hrať o maskota Badminton Europe. Celkovým víťazom, ktorý získal „Smashyho“ sa stal Košičan Matúš Poláček.

Úlohou tipujúcich bolo určiť ako skončia Slováci v skupinovej fáze šampionátu, resp. očakávali sme presné tipy na jednotlivé výsledky. Bonusom bol tip na celkového víťaza. A ako ste tipovali?

Slováci odohrali v skupine duely s Nemeckom, Ukrajinou a Škótskom. Proti prvým dvom súperom nedokázali zaznamenať bod, a obe stretnutia skončili výsledkom 0:5. Duel so Škótskom mal ale celkom iný spád, a po dramatickom boji si naši reprezentanti na konto pripísali výhru 3:2.

Ani jeden z tipujúcich nedokázal odhadnúť presné výsledky. Čo sa týka samotného tipu na víťaza, ktorým sa stalo Dánsko, tak tu sa správnych odpovedí objavilo sedem. Naši súťažiaci inak verili Rusku, Nemecku či Turecku.

A preto, že žiaden z Vás nedokázal odhadnúť presné výsledky, rozhodli sme sa, že žrebovanie prebehne medzi tými, ktorí mali aspoň správny tip na celkového víťaza. Tým šťastným sa nakoniec stal hráč oddielu KBC Košice Matúš Poláček, ktorému touto cestou gratulujeme.  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov