Juniori v svetovom rebríčku

13. 9. 2019
Novou slovenskou juniorskou jednotkou sa v rámci svetového rebríčka dvojhry dievčat stala Sofia Slosiariková, ktorá úraduje na priečke číslo 185.. U chlapcov patrí Andrejovi Antoškovi vynikajúce 32. miesto.

Sofia si okrem výborného postavenia v dvojhre počína na jednotku aj v štvorhre, kde jej patrí 171. priečka. Lucia Vojteková sa v štvorhre nachádza na 156. pozícii, a v mixe by ste ju našli na mieste číslo 302.. Mia Tarcalová v rebríčku klesla, a to na 202. priečku v mixe, na 235. miesto v štvorhre a na 192. pozíciu v dvojhre. Alexandre Remeňovej patrí v mixe miesto číslo 248., a v dvojhre zastáva 236. priečku.

Andreja Antošku by ste okrem dvojhry našli na 228. mieste v mixe, a na 68. priečke v štvorhre, pričom o toto umiestnenie sa delí s Jakubom Horákom.  Jakub je na tom taktiež výborne, keďže vrátane štvorhry mu patrí v dvojhre 56. miesto a v mixe 106. pozícia. Viliam Turcsányi sa v mixe nachádza na 333. mieste, v štvorhre úraduje spolu s Patrikom Papánkom na 248. priečke a v dvojhre zastáva  191. miesto. Patrik je momentálne v dvojhre na pozícii číslo 308..

Rebríčkovými jednotkami dvojhier sú aj naďalej reprezentanti Thajska, a to Kunlavut Vitidsarn u chlapcov a Phittayaporn Chaiwan u dievčat. Z Európanov sa na desiatom mieste nachádza Francúz Christo Popov a siedma priečka patrí Maďarke Vivien Sandorhazi. Číňania Wang Chang/Di Zi Jian zdieľajú prvenstvo v štvorhre chlapcov, Angličan William Jones je na siedmej pozícii. Zdieľané prvé miesto je aj v štvorhre dievčat, a to vďaka indonézskej dvojici Putri Syaikah/Nita Violina Marwah. Turkyňa  Bengisu Ercetin je na šiestom mieste. Rebríčku mixu velí ďalšia Indonézanka, Indah Cahya Sari Jamil, Angličan Brandon Zhi Hao Yap je na desiatej priečke.

Rebríček

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov