WJTC 2019: Slovensko – Nový Zéland 3:0

3. 10. 2019
V pavúku o 21.-24. miesto si Slováci sily zmerali s Novým Zélandom. Mladé pušky trénera Tibora Kesslera odohrali duel o 12:00 hod. na kurte číslo päť.

Doposiaľ skvelé výkony sprevádzajú slovenských hráčov na svetovom juniorskom šampionáte v ruskej Kazani. Aj napriek tesnej prehre s USA nemusia naše hviezdy vešať hlavy, pretože ešte stále bojujú o vynikajúci výsledok.

Náš dnešný súper z Nového Zélandu včera podľahol hráčom zo Škótska pomerom 1:3. V skupine G zaznamenal Nový Zéland dve hladké výhry 5:0, keď porazil Uzbekistan ako aj Faerské ostrovy. S Taiwanom a Dánskom však Novozélanďania nedokázali uhrať ani bod, a zaznamenali prehru 0:5.

Slováci odštartovali stretnutie mixom, v ktorom Jakub s Miou podali dá sa povedať už svoj stabilný výkon a súperom dovolili uhrať 14 bodov v prvom a 16 bodov v druhom sete.

Druhý bod na slovenské konto pridala Sofia, ktorá rolu dvojhrárky zvládla naozaj perfektne. Nielenže si na konto pripísala svoju prvú výhru na majstrovstvách, ale získala pre tím naozaj dôležitý bod.

Čerešničkou na tortičke bol tretí zápas, v ktorom už skúsený Andrej nedal súperovi veľa šancí na úspech a po dvoch setoch spečatil výhru Slovenska. Gratulujeme!

Reprezentanti teda v zajtrajšom stretnutí, ktoré je na programe o 8:00 hod. nášho času zabojujú o konečné 21. miesto a ich súpermi budú Estónci, ktorí dnes zdolali Maďarov po výsledku 3:1.

Výsledky

Live streaming

SLOVENSKO – NOVÝ ZELÁND

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov