Čo nás čaká: „Október 2019“

3. 10. 2019
Október sa ponesie v znamení „Áčkových“ turnajov, no Slováci sa predstavia aj na medzinárodnej scéne, a samozrejme, zabúdať nesmieme ani na práve prebiehajúce juniorské Majstrovstvá sveta.

5.októbra sa v Košiciach odohrá celoslovenský turnaj v kategórii do jedenásť rokov. Vrátane toho, počas soboty a nedele budeme sledovať výsledky ďalšieho „Áčka“, tentoraz v kategórii do sedemnásť rokov. Turnaj zorganizujú bratislavské Spoje. Sobota bude ešte špecifická, a to z hľadiska toho, že v rámci juniorského šampionátu spoznáme los individuálnej súťaže. 7.-13. októbra je totiž na programe práve turnaj jednotlivcov, v ktorom sa vo všetkých disciplínach predstavia aj Slováci.

8.-13. októbra sa v rámci olympijskej kvalifikácie bude Martina Repiská prezentovať na turnaji Dutch Open, a Milan Dratva si 9.-13.októbra zaletí do Bahrajnu. 10.-13.októbra odsledujeme ešte jeden turnaj, konkrétne na Cypre, kde si zahrá Matej Poláček.

12. októbra sa v Bratislave a Prešove uskutočnia kvalifikačné turnaje v kategórii do sedemnásť rokov, a 12.-13. októbra je na programe aj celoslovenský juniorský turnaj v Banskej Bystrici.  

15.-20.októbra zavítame na podujatie Danisa Denmark Open, na turnaj zo série HSBC BWF World Tour Super 750. 16.-20.októbra budú Milan Dratva s Martinou Repiskou bojovať o body do svetového rebríčka v Dubaji. 18.-20.októbra sa u nás odohrá Grand Prix A dospelých, a to pod organizátorskou hlavičkou oddielu DBK Bratislava.

22.-27.októbra sa v rámci svetových turnajov presunieme do Francúzska na French Open, opäť na podujatie zo série HWBC BWF World Tour Super 750.

26.októbra je v Košiciach na programe celoslovenský turnaj v kategórii do pätnásť rokov, no okrem toho sa na východe a západe odohrajú piate kolá tretích líg. Piate kolo čaká aj hráčov v štvrtej lige, a to v nedeľu 27.októbra.  

Mesiac ukončíme ďalšími medzinárodnými turnajmi. 29.10.-3.11. bude Martina Repiská štartovať na SaarLorLux Open podujatí a 30.10.-3.11. by sa mala trojica Košičanov,  Tomáš Dratva, Peter Kováč, Matej Poláček, predstaviť na turnaji Hungarian International.  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov