Slováci v svetovom rebríčku

17. 10. 2019
Ženskou svetovou jednotkou je opäť Taiwančanka Tai Tzu Ying. Slovenskej reprezentantke Martine Repiskej patrí k 15.októbru výborné 86. miesto.

Okrem Tai Tzu Ying sa na špicoch rebríčka nič nezmenilo. Mužskú dvojhru ovláda Japonec Kento Momota a najlepším Európanom je Dán Anders Antonsen na štvrtej priečke. Jeho krajanka Mia Blichfeldt zastáva v dvojhre žien dvanáste miesto. V rebríčku štvorhry mužov sú na čele Indonézania Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo, Dáni Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen úradujú na ôsmej pozícii. Ženskému rebríčku štvorhry velia Japonky Mayu Matsumoto/Wakana Nagahara, Bulharky Gabriela Stoeva/Stefani Stoeva obývajú jedenástu priečku. Číňania Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong sú jednotkami v mixe, Angličania Marcus Ellis/Lauren Smith sa nachádzajú na ôsmom mieste.

Martina Repiská je na spomínanej 86. priečke. Katka Vargová je v rebríčku dvojhry na 449. priečke, pričom v štvorhre spolu s Ukrajinkou Khrystynou Dzhanhobekovou sú na 285. mieste.

V dvojhre mužov je momentálne Milan Dratva na 172. pozícii. Ďalším Slovákom je Matej Poláček, ktorý obýva miesto číslo 800.. Matej po turnaji na Cypre zaznamenal výrazný posun, a to až o 349. miest.

Reprezentačný mixový pár Milan Dratva/Martina Repiská sa nachádza na priečke číslo 351., pričom ich mladším kolegom Jakubovi Horákovi s Miou Tarcalovou patrí 773. miesto.  V štvorhre mužov sa Andrej Antoška s Jakubom Horákom ocitli na 460. pozícii, a majstri Slovenska Miroslav Haring/Juraj Vachálek zasa na 753. mieste.

Rebríček TU

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov