Projekt U15 čaká ďalší kemp

30. 10. 2019
Od štvrtku 31.októbra, až do nedele 3.novembra sa opäť početná skupina hráčov v kategórii do pätnásť rokov zíde v športovom centre M-ŠPORT v Trenčíne, aby spoločne absolvovali niekoľko tréningových jednotiek pod vedením Lukáša Klačanského a Mariána Šulka.

Na účastníkov čakajú dvoj až trojfázové tréningy zamerané najmä na rozvoj techniky a rozvíjanie taktických schopností, či na zohrávanie sa dvojíc v párových disciplínach. Okrem toho ale budú jednotlivé tréningové jednotky obohatené aj o cvičenia so švihadlom, o výbeh v prírode ak počasie dovolí, či o kompenzačné cvičenia.

Doplníme, že ide o prípravné sústredenie pre hráčov v kategórii do pätnásť rokov, ktorí počas sezóny bojujú o nomináciu na Majstrovstvá Európy tejto kategórie. Šampionát sa uskutoční počas februára 2020 vo Francúzsku.  

Tréneri by mali mať pod palcom šesť chlapcov a šesť dievčat, no uvidíme či sa tento počet naplní. Menovite by sa sústredenia mali zúčastniť Nina Milada Michalková, Johanka Ivanovičová, Lucia Vašatová, Lea Kyselicová, Ella Vojtíšková, Ester Stašková, Richard Pavlík, Martin Gabrhel, Andrej Suchý, Dominik András a Gregor Ondrejčák.

Medzi nominovanými bola aj Lea Výbochová, ktorá sa žiaľ zúčastniť nemôže a nahradila ju tak Ester Stašková spomínaná vyššie. Účasť kvôli zdravotným problémom nepotvrdil ani Matúš Poláček. Tréneri ešte stále rokujú s náhradníkmi, ktorí by do Trenčína mohli pricestovať, ale je otázne, či sa počet chlapcov nakoniec naplní, alebo ich na sústredení bude len päť.  

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov