FZ FORZA Norwegian International 2019

6. 11. 2019
7.-10.novembra bude nórsky Sandefjord dejiskom International Series podujatia, kde sa v kvalifikácii dvojhry žien predstaví aj slovenská reprezentantka Katarína Vargová.

Na FZ FORZA Norwegian International 2019 sa tento rok prihlásilo 234 hráčov z 28 krajín (Anglicko, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Holandsko, India, Indonézia, Izrael, Jamajka, Litva, Maďarsko, Malajzia, Mexiko, Moldavsko, Nemecko, Nórsko, Rusko, Sierra Leone, Slovensko, Španielsko, Švédsko, Taiwan, Thajsko, USA, Vietnam, Wales).

Jednotkou v dvojhre mužov mal byť Španiel Pablo Abian, no ten sa nakoniec na turnaji nepredstaví, a tak bude druhým najvyššie nasadeným hráčom Taiwanec Li Yu Hsien. V dvojhre žien bude číslo jeden patriť Vietnamke Thuy Linh Ngyen. Dánske duo Emil Lauritzen/Mads Muurholm bude na čele pavúka štvorhry mužov a Švédky Emma Karlsson/Johanna Magnusson budú na špici pavúka v štvorhre žien. Španielskemu páru Alberto Zapico/Lorena Usle patrí prvenstvo v mixe.

Do Nórska bola okrem Katky prihlásená aj Martina Repiská, ktorá sa ale nakoniec rozhodla na turnaj necestovať a odhlásila sa. Martina sa pritom na tomto podujatí predstavila aj minulý rok, a mimoriadne sa jej darilo. Dokázala sa totiž prebojovať do semifinále, kde prehrala s víťazkou turnaja, Kórejčankou Yu Jin Sim.

Katka si zahrá kvalifikáciu, kde mala v prvom kole nastúpiť proti tretej nasadenej Dánke Amalie Schulz. Tá sa ale presunula priamo do hlavnej súťaže. Necháme sa teda prekvapiť či si Katka zahrá priamo druhé kolo, kde by jej súperkou bola buď Dánka Laura Floj Thomsen alebo Nórka Jenny Rajkumar, alebo si zahrá prvé kolo, a to proti niektorej hráčke z rezervačnej listiny.

Vylosovanie

WSQ 1.kolo: Katarína Vargová (SVK) – Amalie Schulz /3/ (DEN)

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov