Slováci v svetovom rebríčku

13. 11. 2019
Dánsky reprezentant Anders Antonsen vylepšil svoje maximum, pretože aktuálne v svetovom rebríčku figuruje na tretej priečke. Ako sa ale darí Slovákom?

Martina Repiská klesla z 85. na 87. miesto, no Katarína Vargová svoje postavenie vylepšila. Len minulý týždeň jej patrila 465. priečka, a dnes sa nachádza na mieste číslo 414.. Milan Dratva úradoval na 160. pozícii, ale ani on svoje postavenie nevylepšil, a klesol na 163. priečku. Matej Poláček sídli na 828. mieste.

V rámci párových disciplín patrí dvojici Milan Dratva/Martina Repiská 419. priečka, čo je taktiež veľký pokles, keďže Slováci figurovali na 351. mieste.  Juniorský pár Jakub Horák/Mia Tarcalová by ste našli na 760. priečke. Katka Vargová spolu s Ukrajinou Khrystynou Dzhanhobekovou úradujú na 341. pozícii, a Martina Repiská s Miou Tarcalovou zastávajú 830. miesto. Juniori Andrej Antoška/Jakub Horák sa nachádzajú na 461. priečke a úradujúci majstri Slovenska Miroslav Haring/Juraj Vachálek obývajú 736. priečku.

Japonec Kento Momota je aj naďalej svetovou jednotkou v dvojhre mužov, no spomínaný Dán Anders Antonsen dosiahol tretím miestom svoje doterajšie maximum. Jeho krajan Viktor Axelsen úraduje na piatej pozícii. Na čelo rebríčka dvojhry žien sa vrátila Taiwančanka Tai Tzu Ying, ktorá vystriedala Japonku Akane Yamaguchi. Španielke Caroline Marin patrí dvanásta pozícia. Indonézania Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo sú neohrozene na špici rebríčka štvorhry mužov. Dáni Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen úradujú na deviatej pozícii. Nová krv sa nachádza na prvom mieste v štvorhre žien, Japonky Yuki Fukushima/Sayaka Hirota vystriedali svoje krajanky Mayu Matsumoto/Wakanu Nagaharu. Bulharky Gabriela Stoeva/Stefani Stoeva sa nachádzajú na jedenástom mieste. Neohrozene si na prvom mieste oddychujú aj Číňania Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong v mixe. Angličania Marcus Ellis/Lauren Smith sú na desiatej priečke.

Rebríček

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov