Slovak Youth U17: Dvakrát zlato, raz bronz

17. 11. 2019
Doslova neuveriteľné výkony predviedli počas uplynulých troch dní mladší juniorskí reprezentanti na medzinárodnom turnaji v Trenčíne, kde sa im v dvoch prípadoch podarilo vystúpiť na najvyššie priečky...
K zlatu ako turnajová jednotka dokráčala Natália Tomčová, ktorá famóznymi výkonmi dokázala prejsť 64-kovým pavúkom so stratou jediného setu, a to v treťom kole proti Slovinke Anje Jordan. Samotné finále s Maďarkou Nikol Szabinou Vetor zvládla po výsledku 21:13 a 21:16.

Druhé zlato na konto Slovenska pridali Boris Karpják s Petrom Radoczim v štvorhre. Chlapci si počínali podobne ako Natália, keď na ceste za zlatom stratili taktiež len jeden set, a to práve vo finálovom dueli s Poliakmi Adrianom Krawczykom/Piotrom Liszkom. Konečné skóre 13:21, 21:17 a 21:18 však hovorilo za všetko. Gratulujeme!

Do tretice Slováci uspeli aj v dvojhre chlapcov, a hoci si na konto nepripísali tretie zlato, bronzová medaila, ktorú vybojoval Sebastián Kadlec cenu zlata určite má. Sebastián v semifinálovom zápase stroskotal na rakete Poliaka Dawida Perkowskeho, ale k výhre naozaj ďaleko nemal.

Opäť raz ďakujeme za vynikajúcu reprezentáciu Slovenska a gratulujeme k dosiahnutým výsledkom!

K turnaju sa samozrejme vrátime v rozsiahlejšom článku už zajtra.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov