Extraliga 2019: Tipuj s nami!

19. 11. 2019
Trúfate si určiť ako dopadnú víkendové merania síl, a aké bude konečné poradie tímov v najvyššej slovenskej súťaže družstiev?

Zapojte sa teda do našej „tipovačky“ v rámci finálového kola play-off Extraligy 2019 a možno to budete práve Vy, komu sa podarí uhádnuť ako si budú počas víkendu jednotlivé tímy počínať.

Už 23.-24.novembra sa v RATES Aréne vo Zvolene odohrá záverečné play-off kolo extraligy. My sme si pre Vás v rámci veľkolepého finále pripravili súťaž, ktorá spočíva len v určení celkového poradia tímov.

Otvorte tipovací formulár a jednoducho skúste tipovať ako bude vyzerať konečná tabuľka po odohraní všetkých víkendových duelov. Tipovať môžete do začiatku štvrťfinálových stretnutí, teda do soboty, 23. novembra, do 12:00 hod.. Po skončení súťaže vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú tričká FORZA podpísané víťazným tímom extraligy.

Doplníme, že AGB ekoservis Košice ako aj Spoje Bratislava si zahrajú priamo semifinále a družstvo OLIVER Košice sa definitívne nachádza na siedmom mieste, pričom štartovať už bude len v baráži. Tím OLIVER Košice teda v našej „tipovačke“ nenájdete. V prvom štvrťfinále proti sebe nastúpia Sokol Ilava a Merkury Broker Košice. V druhom štvrťfinále si sily zmerajú CEVA Trenčín a Lokomotíva Košice.

TIPOVACÍ FORMULÁR

Poradie po základnej časti:

1. AGB ekoservis Košice

2. Spoje Bratislava

3. Sokol Ilava

4. CEVA Trenčín

5. Lokomotíva Košice

6. Merkury Broker Košice

7. OLIVER Košice

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov