Scottish Open: Li opäť nad Repiskej sily

25. 11. 2019
Ani druhýkrát v kariére sa Martine Repiskej nepodarilo vyzrieť na nemeckú reprezentantku Yvonne Li, proti ktorej nastúpila v prvom kole International Challenge podujatia v Glasgowe.

Los na turnaji v Škótsku sa s našou úradujúcou majsterkou nemaznal, pretože už niekoľkýkrát v tejto sezóne musela hneď v úvodnom zápase nastúpiť proti nasadenej hráčke. Yvone Li , ako 40. bedmintonistka svetového rebríčka, figurovala na Scottish Open ako nasadená jednotka.

Nemka sa už tento rok s našou úradujúcou majsterkou stretla, a veru nie tak dávno. Na októbrovom turnaji SaarLorLux Open zdolala Martinu po setoch  21:14 a 21:11, takže vo vzájomnej zápasovej bilancii viedla 1:0.

Samozrejme, Slovenka do duelu nevstupovala v roli favoritky, ale o výhru bojovala ako sa patrí. Ani teraz sa jej však nepodarilo súperku zdolať, či dostať zápas do dramatických koncoviek.  Po 24-minútach na kurte, a výsledku 21:11 a 21:8 opúšťala Martina kurt ako porazená a Li si na konto pripísala druhú vzájomnú výhru.

Najbližšie čaká našu reprezentantku turnaj v Taliansku, a to 12.-15.decembra, kde bude štartovať spoločne s Milanom Dratvom.

FOTO: Badminton Photo

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov