Nation to Nation U15

28. 11. 2019
29.novembra - 1. decembra budeme okrem Majstrovstiev Slovenska v kategórii do sedemnásť rokov sledovať aj slovenský tím, ktorý sa zúčastní už tradičného medzinárodného turnaja družstiev Nation to Nation U15 v maďarskom Pécsi.

V konkurencii hráčov z Belgicka, Česka, Dánska, Maďarska, Rakúska, Rumunska, Srbska, Škótska a Švajčiarska sa náš tím pokúsi na turnaji družstiev obsadiť čo najlepšiu priečku. Pod vedením trénera Lukáša Klačanského budú v Pécsi trikolóru Slovenska hájiť Andrej Suchý, Gregor Ondrejčák, Matúš Poláček, Dominik András, Johanka Ivanovičová, Lucia Vašatová, Lea Kyselicová a Ella Vojtíšková.

Na hráčov čaká náročný program, pretože tímy sú rozdelené do dvoch skupín, kde odohrajú duely každý s každým. Následne by ich malo čakať stretnutie o umiestnenie, a to buď o 1.-4. miesto, o 5.-8. miesto alebo o 9.-10. miesto. V každom stretnutí sa hrajú tri chlapčenské a tri dievčenské dvojhry, štvorhra chlapcov ako aj štvorhra dievčat a záverečný mix.

Slováci na turnaji štartujú v skupine B, kde sa postupne stretnú Belgickom, Škótskom, Dánskom a Rakúskom. Všetky stretnutia budete môcť samozrejme sledovať aj online, a to vďaka kamerám umiestneným priamo v hale. Zajtra sa Vám teda prihlásime pred úvodným duelom, a to so všetkými potrebnými odkazmi.

Skupina A: Česko, Maďarsko, Rumunsko, Srbsko, Švajčiarsko

Skupina B: Belgicko, Dánsko, Rakúsko, Slovensko, Škótsko

Program Slovákov:

Piatok – 9:00 hod. – kurty 4.-5.

  • SLOVENSKO – BELGICKO

Piatok – 13:30 hod. – kurty 7.-7.

  • SLOVENSKO – ŠKÓTSKO

Piatok 17:00 hod. – kurty 4.-5.

  • SLOVENSKO – DÁNSKO

Sobota – 9:00 hod. – kurty 4.-5.

  • SLOVENSKO - RAKÚSKO

FOTO: EML Photo

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov