Tešínsky pohár 2020

10. 1. 2020
10.-12.januára sa v Českej republike uskutoční Grand Prix A turnaj dospelých, na ktorom bude mať svoje zastúpenie aj Slovensko. Do Českého Tešína sa na novoročné meranie síl totiž vybral reprezentant oddielu Sokol Ilava, Jakub Horák.

Na 42.ročníku Memoriálu Standy Krauze v Českom Tešíne by malo štartovať celkovo 113 hráčov, vrátane Jakuba. Všetci zabojujú o finančnú odmenu vo výške 40 000 CZK. Navyše, víťazi dvojhier obdržia putovný pohár a odmenení budú aj najmladší hráč s hráčkou či najlepší hráči turnaja, a to ako v mužskej tak aj v ženskej kategórii.

Turnajovými jednotkami by mali byť Lukáš Holub v dvojhre mužov, Sabina Milová v dvojhre žien, Pavel Drančák/Michal Hubáček v štvorhre mužov, Magdaléna Lajdová/Denisa Šikalová v štvorhre žien a Pavel Drančák/Magdaléna Lajdová v mixe.

Jakub sa predstaví v kvalifikácii dvojhry a štvorhry. Turnaj odštartuje dnes popoludní a Jakuba čaká v prvom kole dvojhry súboj s Tomášom Skálom. V prípade výhry a postupu ďalej, sa vo finále kvalifikácie stretne buď so štvrtým nasadeným Radimom Slívom alebo s Patrikom Mírom.

V kvalifikácii štvorhry si Jakub zahrá po boku Václava Palána. Ich súpermi bude v prvom kole dvojica Jakub Diviš/Vojtěch Pořiz.

Nezabudnite držať palce, a sledujte priebežné výsledky.

Výsledky turnaja môžete sledovať TU

MSQ 1.kolo: Jakub Horák - Tomáš Skála 21:14, 21:10

MSQ 2.kolo: Jakub Horák - Radim Slíva /4/ 21:16, 21:14

MDQ 1.kolo: Horák/Palán - Diviš/Poříz 21:9, 21:11

MDQ 2.kolo: Horák/Palán - Blaník/Slabý /1/ 21:12, 21:17

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov