DAIHATSU Indonesia Masters 2020

14. 1. 2020
V indonézskej Jakarte dnes štartuje ďalší zo série svetových turnajov, na ktorom ale bude chýbať svetová jednotka, Japonec Kento Momota. Po triumfe v Malajzii sa totiž stal účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej vyhasol aj jeden život. Majster sveta našťastie vyviazol „len“ s fraktúrou lícnej kosti a zlomeným nosom.

14.-19.január bude patriť HSBC BWF World Tour Super 500 podujatiu DAIHATSU Indonesia Masters. Na turnaj v Jakarte sa prihlásilo až 482 hráčov z 31 krajín (Anglicko, Austrália, Belgicko, Brazília, Bulharsko, Čína, Dánsko, Egypt, Francúzsko, Holandsko, Hongkong, India, Indonézia, Írsko, Japonsko, Kanada, Kórea, Malajzia, Mjanmarsko, Nemecko, Nový Zéland, Peru, Rusko, Singapur, Škótsko, Španielsko, Švajčiarsko, Taiwan, Thajsko, USA, Wales).

Jednotkou v dvojhre mužov mal byť práve Momota, ktorému prajeme rýchle zotavenie a skorý návrat na kurty. Dodáme, že spolu s ním sa v aute nachádzali aj fyzioterapeut a pomocný tréner japonského tímu, ako aj pán, ktorý obsluhoval jastrabie oko. Všetci vyviazli s ľahšími zraneniami. Nehodu neprežil vodič, ktorí túto štvorčlennú posádku viezol z hotela na letisko.

Výhru z Malajzie bude v dvojhre žien z pozície turnajovej jednotky obhajovať Číňanka Chen Yu Fei, ktorú čaká repríza stretnutia s Dánkou Line Hojmark Kjaersfeldt. Jednotkami v štvorhre mužov sú Indonézania Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo, v štvorhre žien sú na špici Číňanky Chen Qing Chen/Jia Yi Fan. Čína je vďaka páru Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong na špici aj v mixe.

Opäť nás čaká týždeň skvelého bedmintonu a my sa už nevieme dočkať ako si zástupcovia Európy budú počínať. Veď Viktor Axelsen bral z Malajzie striebro, Španielka Carolina Marin bronz. Podarí sa im zaknihovať lepšie výsledky, alebo sa na výslnie dostane niekto ďalší?

Sledujte výsledky ako aj priamy prenos a užite si týždeň s bedmintonom.

Výsledky

Priamy prenos

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov