EMTC 2021: Slováci do Rakúska

27. 7. 2020
Šesť skupín, šesť kvalifikačných miest v Európe...asi takto to bude vyzerať 9.-12.decembra 2020, kedy sa rozhodne o účastníkoch budúcoročného finálového turnaja Majstrovstiev Európy zmiešaných družstiev.

Slováci sa predstavia v kvalifikácii číslo tri, a ich súpermi budú nasadení Holanďania, Česi a Rakúšania. A práve poslední menovaní sa podpíšu pod organizáciu turnaja, čo znamená, že naši reprezentanti vycestujú na kvalifikačný turnaj do susedného Rakúska.

Skupina jeden sa odohrá v Anglicku, kde budú domáci hostiť Maďarsko, Švédsko a Estónsko. Belgicko bude organizátorom turnaja pre druhú skupinu, kde sa stretnú druhí nasadení Rusi, Švajčiari, Poliaci a samozrejme Belgičania. Nemci ako lídri skupiny štyri privítajú na svojej pôde reprezentantov z ostrovu Man, Slovincov a Bulharov.  

V skupine päť, kde sa nachádzajú dve podskupiny, sa o postup zabojuje vo Francúzsku. O miestenku sa okrem domácich pokúsia hráči z Talianska, Islandu, Walesu, Írska a Nórska. Hostiteľmi poslednej skupiny, v ktorej sú tímy rozdelené taktiež do dvoch podskupín, budú Portugalčania. V skupine šesť sa teda predstaví Španielsko, Škótsko, Ukrajina, Lotyšsko a Litva.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov