SZBe: M.Tarcalová nasleduje svojho otca...

28. 7. 2020
Reprezentantka oddielu PBA Prešov Mia Tarcalová, ktorá tento rok oslávi svoje devätnáste narodeniny, bola na Členskej konferencii SZBe zvolená ako nová členka Výkonného výboru.

Mia sa k bedmintonu dostala najmä vďaka svojmu otcovi, Petrovi Tarcalovi, ktorého mnohí poznajú ako Generálneho sekretára SZBe, no teraz najmä ako prezidenta Európskej bedmintonovej federácie.

Ako majsterka Slovenska a dlhoročná reprezentantka sa Mia rozhodla, že by možno stálo zato okúsiť atmosféru vo zväze, aj z tej druhej strany. Odhodlala sa preto kandidovať do Výkonného výboru.

Mia, čo ťa viedlo k tomu, aby si kandidovala do Výkonného výboru?

„Ako hráčka a celoživotne zainteresovaná osoba v oblasti bedmintonu som si povedala, že vyskúšať si funkciu vo Výkonnom výbore bude dobrá vec. Pre bedminton som vždy chcela to najlepšie. Dúfam, že takto to bude viac možné.“

 

V čom vidíš svoje pozitíva?

 

„Hráčske skúsenosti ako aj dlhoročná reprezentácia Slovenska mi určite pomôžu vidieť niektoré rozhodnutia inak a hlavne praktickejšie. Som vďačná za dôveru a za prijatie ostatnými členmi VV. Športu by som sa najradšej venovala celý život, takže dúfam, že toto bude začiatok tej správnej cesty.“

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov