Slovak Youth International U13

17. 9. 2020
Popri medzinárodnom turnaji v kategórii do 17 rokov sa pod hradom Matúša Čáka Trenčianskeho odohrá aj turnaj v kategórii do 13 rokov, na ktorom si zahrajú bedmintonisti zo štyroch krajín.

18.-20.septembra by sa na medzinárodnom podujatí Slovak Youth International U13 malo predstaviť 60 hráčov, a to z Anglicka, Poľska, Rakúska a Slovenska.

V športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne si súťažiaci, pod dohľadom vrchného rozhodcu Richarda Bálinta , zahrajú do sýtosti. Účastníkov totiž čakajú skupinové zápasy v dvojhrách, po ktorých bude nasledovať vyraďovací pavúk. Okrem dvojhier na nich však čaká aj štart v párových disciplínach.

O úspech zabojuje celkovo 37 Slovákov, ktorí budú na podujatí hájiť svoje klubové farby. Turnaj štartuje zajtra ráno o 8:30 hod, stretnutiami prvého kola mixu, po ktorých budú nasledovať skupinové zápasy v dvojhrách.  

Aj v tomto prípade bude platiť, že turnaj prebehne za prísnych hygienických opatrení. Samozrejmosťou bude prekrytie horných dýchacích ciest či dezinfekcia rúk. Pre hráčov bude vstup do haly povolený maximálne hodinu pred stretnutím, pričom po odohraní zápasu budú mať 30 minút na to, aby priestor opustili.

Do haly sa bude vstupovať dvoma vchodmi. Jeden bude určený hráčom a druhý divákom. Samotný vstup do dejiska bude ale podmienený registráciou, za ktorú obdržíte pásku resp. náramok na ruku. Náramok Vám organizátor odovzdá len na základe registrácie. Vstup do haly bez náramku nebude možný.

Vylosovanie turnaja

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov