Hráči v „bubline“

11. 11. 2020
Kde je snaha, tam je cesta... svoje o tom vedia aj slovenskí reprezentanti, ktorí sa od pondelka nachádzajú v Trenčíne na reprezentačnom sústredení. To má pod palcom holandská trénerka Judith Meulendijks, ktorej asistujú tréneri zodpovední za reprezentácie.

Hotely, reštaurácie či haly môžu byť za splnenia stanovených podmienok otvorené. To bol základ toho, aby sme dokázali zorganizovať sústredenie pre reprezentačné tímy. Všetko spomenuté vyššie sa nachádza na jednom mieste, a to v športovom centre M-ŠPORT v Trenčíne. To sa teda stalo našim útočiskom, pretože v M-ŠPORTE dokážeme zachovať podmienky tak, ako sú dané.

Nepoužívať šatne či nestravovať sa vnútri reštaurácie...to sú len základné nutnosti, ktoré museli byť splnené, ak sme chceli pomýšľať na uskutočnenie sústredenia. Ďalšou dôležitou úlohou, v tomto prípade aj výzvou, bolo rozdeliť hráčov a trénerov, aby sa v jednom okamihu nachádzalo v hale maximálne šesť ľudí, a to aj s trénerom.

Na sústredení je spolu osemnásť hráčov z reprezentácii U17, U19 a dospelých. Všetci sú rozdelení do skupín a počas dňa absolvujú niekoľko tréningových fáz. Reprezentačný kemp sa koná od 9.novembra a potrvá až do 22.novembra. Hráči sa počas úvodného týždňa striedajú pri Judith Meulendijks a pri trénerovi Tiborovi Kesslerovi, ktorého budúci týždeň vystrieda Ján Fiľ.

V rámci rozdelenia hráčov na skupiny sme sa po prvýkrát rozhodli aj pre možnosť absolvovania online výučby. Všetci majú program nastavený tak, aby nevymeškali online hodiny a zároveň sa mohli 100% venovať tréningovému procesu.

Výzvu sme teda prijali, a zorganizovali sme sústredenie, ktoré umožňuje reprezentantom nielen trénovať na kurte, ale aj spolupracovať s vynikajúcou trénerkou z Holandska. Veríme, že snaha prinesie úspech...  

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov