Zo sveta

16. 11. 2020
Situácia s koronavírusom neutícha a v rámci svetových podujatí dochádza stále a stále k ďalším zmenám, ktoré zahŕňajú zrušenia či odloženia plánovaných turnajov.

Posledné informácie hovoria o tom, že podujatie Turkey Open, ktoré sa malo v tureckej Ankare konať 14.-17.decembra je nadobro zrušené. Rovnako dopadli aj juniorské turnaje YONEX Estonian Junior (4.-6.12.2020) a Turkey Junior Open (10.-13.12.2020), ktoré sa vďaka pandémii COVID 19 neodohrajú.

Zrušeniam sa ale nevyhýbajú ani turnaje naplánované v sezóne 2021. Po juniorských majstrovstvách sveta, tak hovoríme napríklad o medzinárodnom juniorskom turnaji PZU VICTOR Polish Junior Open, ktorý sa mal uskutočniť 21.-24.januára v meste Przemysl.

Aby sme ale boli aj pozitívni, počas decembra by sa mala odohrať kvalifikácia na Majstrovstvá Európy zmiešaných družstiev. Slovensko sa nachádza v skupine číslo tri, a 10.-12.decembra by si v rakúskom Linzi malo sily zmerať s Holandskom, Českom a domácim Rakúskom. Turnaj by k dnešnému dňu mal prebehnúť podľa plánu, avšak ako iste dobre viete, situácia sa môže kedykoľvek zmeniť.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov