Z domova: Pomoc pri výskume

11. 2. 2021
Bývalá reprezentantka oddielu PBA Prešov a hráčka z popredných miest slovenských rebríčkov, Sára Stašková sa na nás obrátila s prosbou o pomoc pri výskume jej záverečnej práce, ktorá súvisí s bedmintonom.

Sára, ktorá študuje Aplikovanú športovú psychológiu na Liverpool John Moores University sa nachádza v bakalárskom ročníku. V svojej záverečnej práci sa sústredí na prepojenie psychológie s bedmintonom. Veríme, že vyplnenie krátkeho formulára pre Vás nebude žiaden problém.

Viac informácií sa dozviete od samotnej Sáry.

Ahojte, ako určite viete, študujem na univerzite v Anglicku a momentálne sa nachádzam v bakalárskom ročníku, kde som si ako tému záverečnej práce zvolila prepojenie psychológie a bedmintonu.

 Konkrétne som sa rozhodla preskúmať, či existuje vzťah medzi typom vzťahovej väzby, ktorú si každý z nás v detstve vyvinul (pojem attachment v psychológii) a výškou sebavedomia a úzkosti u hráčov bedmintonu.

Zúčastniť sa môže každý, kto je vo veku od 16 do 23 rokov (vrátane), a kto dosiahol vo svojej kariére aspoň jedno pódiové umiestnenie na áčkovom turnaji alebo MSR v akejkoľvek disciplíne.

Účasť každého jedného z vás, kto spĺňa tieto podmienky by bola veľmi významná, keďže by mohla reálne prispieť k novým vedeckým poznatkom o našom športe. Ak by ste sa teda chceli zapojiť a viete si nájsť približne 10-15 minút času, prosím vyplňte tento dotazník -> https://ljmu.onlinesurveys.ac.uk/vztahove-vazby-a-sebadoverauzkost-v-bedmintone

Ak nespĺňate tieto podmienky, ale chceli by ste pomôcť inak, budem vďačná za každé zdieľanie, ktoré určite pomôže osloviť viac ľudí z našej bedmintonovej komunity a tým pádom zabezpečí väčšiu vzorku respondentov.
Ďakujem!
????

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov