Z domova: „Zvolenská bublina“

7. 4. 2021
Po neuveriteľne dlhých mesiacoch sa nám konečne podarilo zorganizovať reprezentačné sústredenie, ktoré dnešným dňom odštartovalo v zvolenskej RATES aréne, a potrvá do utorka, 13.4.2021.

Športová hala RATES vo Zvolene je ideálnym miestom na organizáciu sústredenia. Komplex ponúka mnoho možností, pričom súčasťou areálu je aj mobilné odberové miesto.

Na úvod ale musíme podotknúť, že organizácia sústredenia je odobrená Regionálnym úradom verejného zdravotníctva. Účastníci sa nachádzajú v bubline, a platia pre nich naozaj prísne podmienky, ba čo viac, každých 48 hodín čaká všetkých pretestovanie.

Sústredenia sa mohli zúčastniť len vybraní hráči, ktorí boli pozvaní na základe odporúčaní hlavnej trénerky a jej asistentov. Aktuálne sa teda vo Zvolene nachádza päť reprezentantov (Peter Radoczi, Lukáš Kudláč, Simeon Suchý, Richard Pavlík, Sebastián Kadlec), a päť reprezentantiek (Michaela Telehaničová, Natália Tomčová, Lea Výbochová, Olívia Kadlecová, Johanka Ivanovičová), ktorí trénujú pod dohľadom Judith Meulendijks a Tibora Kesslera.

O priebehu sústredenia, o programe, či o podmienkach aké hráči majú Vás budeme informovať v priebehu nasledujúcich dní.   

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov