Čo priniesol mesiac: „Apríl 2021“

5. 5. 2021
Workouty, rozhovory, no najmä európsky šampionát... Práve Majstrovstvá Európy boli jedným z vrcholov sezóny pre mnohých hráčov, a žiaľ, nezaobišli sa bez „covidových“ ťažkostí. Ako ale vyzeralo uplynulých 30 dní a čo všetko sme sledovali?

Rozhovory

Ako zmenil slovenský reprezentant svoj prístup, a čo prezradil Milan Dratva v rozhovore pre Badminton Europe? Čítajte viac.

Juniorská reprezentantka Slovenska, Sofia Slosiariková, sa pre zmenu „klímy“ rozhodla naozaj v mladom veku. Košičanka sa zamerala na svoju bedmintonovú budúcnosť, a rozhodla sa, že namiesto tréningu tu na Slovensku okúsi atmosféru „dánskej“ školy, ktorú si vychutnáva v Holbaeku, v Centre of Excellence. Čítajte viac.

Webinár

Reprezentanti mali opäť možnosť pozhovárať sa s TOP hráčmi. Svoje zvedavé otázky tentoraz kládli dánskej reprezentantke Line Kjaersfeldt a Holanďanovi Marcovi Caljouowi. Čítajte viac.

Sústredenie

Po neuveriteľne dlhých mesiacoch sa nám v apríli konečne podarilo zorganizovať reprezentačné sústredenie, ktoré sa konalo v zvolenskej RATES aréne. Čítajte viac.

Sústredenie vo „zvolenskej bubline“ skončilo... Po dlhom čase sa reprezentanti mohli konečne stretnúť na kurtoch, a musíme povedať, že si to naozaj užili. Čítajte viac.  

Majstrovstvá Európy

Dánsky štvorhrový hráč Joel Eipe bol po príchode do hotela v Kyjeve na Ukrajine pozitívne testovaný na ochorenie COVID 19. Čítajte viac.

Fínsky reprezentant Eetu Heino bol v prvom kole európskeho šampionátu neporazený. Milan Dratva síce do duelu vstúpil lepšie, ba priam famózne, keď v úvode vyhrával už 10:2, no súper sa z prvotného „šoku“ po sete rýchlo oklepal, zápas otočil a dotiahol do víťazného konca. Čítajte viac.

Ani na štvrtý pokus... Slovenská reprezentantka Martina Repiská ukončila svoje účinkovanie na európskom šampionáte v druhom kole dvojhry žien po tom, čo nestačila na Bulharku Lindu Zetchiri. Čítajte viac.

Finálový deň Majstrovstiev Európy, ktoré sa konali v ukrajinskom meste Kyjev sa síce konal, no na programe boli po pozitívnych testoch u dvoch hráčov len tri finálové stretnutia. Španielka Carolina Marin spolu s bulharskými sestrami Stoevovými potvrdili svoju dominanciu, a ruský pár Alimov/Davletova zaknihoval najväčšiu výhru kariéry. Čítajte viac.

Slovenskí reprezentanti Milan Dratva a Martina Repiská ukončili svoje účinkovanie na európskom šampionáte hneď po úvodných zápasoch. Obaja nestačili na skúsenejších súperov. Milan podľahol Fínovi Eetu Heinovi, Martina zasa Bulharke Linde Zetchiri. Ako ale vidí samotné výkony našich hráčov trénerka Judith Meulendijks? Čítajte viac.

Workout

Netradičný online workout číslo jedenásť, ktorý mal pod taktovkou Tibor Kessler, bol zameraný na výbušnosť. Čítajte viac.

Posilňovacie gumy a fit lopta...to sú pomôcky,ktoré budete potrebovať k online tréningu číslo 12.. Čítajte viac.

K online tréningu číslo 13. si nachystajte švihadlo, fit loptu či posilňovacie gumy. Čítajte viac.

Zo sveta

Organizátori prestížneho turnaja YONEX-SUNRISE India Open, ktorý bol naplánovaný na 11.-16.máj 2021 sa rozhodli podujatie odložiť. Čítajte viac.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov