56 Portuguese International Championships 2021

5. 5. 2021
Portugalské mesto Caldas da Rainha bude v dňoch 6.-9.mája hostiť International Series podujatie, na ktorom svoje majstrovstvo predvedie aj slovenský reprezentant Milan Dratva.

Majster Slovenska nastúpi na turnaji v kvalifikácii číslo štyri. V prvom kole má Milan ako piaty nasadený kvalifikant voľný žreb, a na súpera si teda musí počkať. Sily si tak zmeria s víťazom stretnutia, ktoré prebehne medzi Francúzom Yanisom Gaudinom a Estóncom Mihkelom Laanesom.

Cesta do hlavnej súťaže bude ale naozaj tŕnistá, pretože ak Milan pomýšľa na úspech, zvíťaziť bude musieť až v troch zápasoch. V danej kvalifikácii sa napríklad ešte nachádza Španiel Alejandro Alcala či nasadený Holanďan Aram Mahmoud.

Doplníme, že turnajovou jednotkou v dvojhre mužov je Kevin Cordon z Guatemaly, jednotkou v dvojhre žien je Švajčiarka Sabrina Jaquet. Číslo jeden v štvorhre mužov patrí rakúskemu páru Philip Birker/Dominik Stipsits, u žien sú na najvyššej pozícii Estónky Kati-Kreet Marran/Helina Ruutel. Na špici pavúka v mixe sa nachádzajú Dáni Rasmus Espersen/Christine Busch.

Slovenský reprezentant nastúpi na svoj úvodný zápas už zajtra. O presnom čase a ďalších podrobnostiach Vás budeme samozrejme informovať.  

Vylosovanie

Q4/2.kolo: Milan Dratva /5/ (SVK) – víťaz zápasu: Yanis Gaudin (FRA) – Mihkel Laanes (EST)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov