Polish U17 Open 2021

27. 5. 2021
Mládežnícky turnaj Polish U17 Open sa odohrá 28.-30.mája v poľskom meste Marki. Cestu k susedom si našli aj reprezentanti z oddielov KBC Košice a BKK Sliač.

Na podujatie sa prihlásilo celkovo 131 hráčov z 13 krajín (Belgicko, Česko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Moldavsko, Nemecko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Taliansko, Ukrajina). Turnajovou jednotkou v dvojhre chlapcov by mal byť Belgičan Charles Fouyn. Ukrajinskí hráči Yehor Leontyev/Amina Lysenko sú párom číslo jeden v mixe. V ostatných disciplínach budú na výhru z najvyšších pozícií útočiť domáci, konkrétne Joanna Podedworny v dvojhre dievčat, Michal Szczypka/Jacob Toczek v štvorhre chlapcov a Anna Czuchra/Julia Piwowar v štvorhre dievčat.

Zo Slovákov si na turnaji zahrajú Dominik András a Matúš Poláček reprezentujúci oddiel KBC Košice, a Andrej Suchý hrajúci sa BKK Sliač. Na chlapcov čakajú prevažne poľskí súperi, no Dominik s Matúšom si napríklad v štvorhre sily zmerajú s českou dvojicou Josef Cirók/Patrik Hrazdíra.

Turnaj štartuje zajtra, a Slováci zatiaľ nastúpia v štyroch stretnutiach. Uvidíme ako sa im bude dariť, a kam na turnaji dokráčajú. Držte palce!

Vylosovanie

11:30 hod. - BS 1.kolo: Matúš Poláček (SVK) – Igor Jasek (POL)

13:30 hod. - XD 1.kolo: Andrej Suchý/Barbora Bursová (SVK/CZE) -  Bartlomiej Butkus/Maja Janko (POL)

14:00 hod. - BS 2.kolo: Dominik András (SVK) – víťaz zápasu: Pascal Cheng (AUT) – Michal Melaniuk (POL)

17:30 hod. - BD 1.kolo: Dominik András/Matúš Poláček (SVK) – Josef Cirók/Patrik Hrazdíra (CZE)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov