Summer School aj so Slovákmi

2. 7. 2021
Už 3.júla sa v slovinskom meste Podčetrtek rozbehne ďalší ročník tradičnej BEC Summer School, ktorá sa v roku 2020 kvôli pandémii koronavírusu uskutočniť nemohla.

Na sústredení, ktoré sa bude konať od 3. do 10.júla, sa predstavia talentovaní hráči v kategórii do 15 rokov. Okrem samotného kempu bude ale v Slovinsku prebiehať aj školenie Coach level 2 a Slovenský zväz bedmintonu bude mať tento rok zastúpenie na oboch podujatiach.

Do Podčetrteku vycestujú hráči z Projektu U15, konkrétne Andrej Suchý, Juraj Marek a Emma Žiačiková. Hráči sa na sústredení budú zameriavať na rozvoj zručností, ale čakajú ich aj video-analýzy či mentálny tréning. Tím trénerov sa teda počas týždenného kempu zameria na rozvoj a vzdelávanie. Samozrejme, nie celý čas sa bude len tvrdo trénovať. Jednou z hlavných myšlienok Summer School je aj socializácia hráčov a ich interakcia s hráčmi z celej Európy. Mimo kurtu teda na všetkých čaká množstvo zábavných aktivít so sociálnym aspektom, ako napríklad futbalový turnaj.

Reprezentantov bude sprevádzať tréner Marián Šulko, ktorého čaká mimoriadne náročný týždeň na školení Coach level 2. Účastníci kurzu dostanú viac ako len technické zručnosti, a to práve vďaka tomu, že školenie prebehne súbežne s kempom. Tréneri sa tak budú zapájať do tréningového programu s mladými hráčmi, a všetko si prakticky vyskúšajú priamo na kurte.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov