OH Tokio: Vylosovanie

12. 7. 2021
Martina Repiská si na Olympiáde, v skupine F, postupne sily zmeria s deviatou nasadenou Kanaďankou Michelle Li, a s Guatemalčankou Nikte Alejandrou Sotomayor. Ako ale vyzerá kompletný los hier?

Ak by sa v mužskej dvojhre podarilo bronzovému olympijskému medailistovi z Dánska, Viktorovi Axelsenovi, postúpiť zo skupiny, vo vyraďovacej fáze by sa stretol s bývalým šampiónom z All Englandu, Číňanom Shi Yu Qim a s majstrom Ázijských hier, Indonézanom Jonatanom Cristiem. Samozrejme, len za predpokladu, že aj oni ovládnu svoje skupiny.

V ženskej dvojhre si druhá nasadená Tai Tzu Ying z Taiwanu postupne sily zmeria s Vietnamkou Thui Linh Nguyen, s Francúzkou Qi Xuefei a so Švajčiarkou Sabrinou Jaquet. Víťazka skupiny bude mať následne v prvom kole vyraďovacej súťaže voľné kolo.

Zaujímavosťou je, že aj na Olympiáde sa nájde hráčka, ktorá bude štartovať vo všetkých troch disciplínach. Je ňou Egypťanka Doha Hany, ktorá v dvojhre odohrá stretnutia v skupine A, a to s prvou nasadenou Číňankou Chen Yu Fei a s Turkyňou Neslihan Yigit.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov