Hungarian Junior: Úspech aký tu ešte nebol...

30. 8. 2021
Juniorskí reprezentanti pod vedením trénera Tibora Kesslera zaknihovali na turnaji v Maďarsku striebro v dvojhre dievčat, bronz v mixe ako aj v štvorhre chlapcov. O medailové pozície sa pričinili Natália Tomčová v dvojhre, a Boris Karpják s Júliou Chmurovičovou a Simeonom Suchým v mixe a štvorhre.

Slováci sa po dlhom čase predviedli na turnajových kurtoch, a veru, darilo sa im nad očakávania. V dvojhre chlapcov zaznamenal najväčší úspech Simeon, ktorý sa predral do štvrťfinále a v ďalšom postupe mu zabránil neskorší finalista z Belgicka, inak tretí nasadený hráč turnaja.

Dvojhra dievčat nám vďaka siedmej nasadenej Natálii Tomčovej priniesla najväčší úspech. Strieborná medaila znamenala finálovú prehru s prvou nasadenou Maďarkou Petrou Meszaros dva nula sety, čo ale nič nemení na fantastickom výsledku, ktorý Košičanka dosiahla.

Ďalšia medaila sa Slovákom ušla v štvorhre chlapcov. O bronz sa postarali Boris Karpják/Simeon Suchý, ktorí v boji o finále prehrali po troch setoch s prvými nasadenými Belgičanmi. Štvrťfinále v štvorhre dievčat zaznamenala Natália Slobodová so Slovinkou Špelou Alič. Druhý bronz na konto reprezentantov pripísali výprave Boris Karpják a Júlia Chmurovičová v mixe. Súrodenci Sebastián a Olívia Kadlecovci stroskotali v štvrťfinále.

Už zajtra Vám prinesieme ohlasy od našich reprezentantov...

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov