Hellas International: Bronz pre Vargovú

6. 9. 2021
Fantastické výkony slovenskej reprezentantky Kataríny Vargovej na Future series podujatí v gréckom Lavriu ju vyniesli až na bronzovú priečku. Gratulujeme!

Katka si veru na turnaji nevydýchla. Po relatívne ľahkom prvom kole, kde v dvoch setoch porazila Cyperčanku Ioannu Pissi, ju čakal viac ako hodinový duel proti Bulharke Gergane Pavlovej. Ten Katka zvládla bravúrne, a mohla sa sústrediť na štvrťfinále, v ktorom si sily zmerala s nasadenou Slovinkou Petrou Polanc.

Opäť bojovný výkon Slovenky, výhra dva jeden na sety a postup do semifinále, kde ju čakala ôsma nasadená Angličanka Abigail Holden. Tá už bola veru nad Katkine sily. Holden vyhrala v dvoch setoch, a navyše, nakoniec sa stala aj celkovou víťazkou turnaja.

Okrem dvojhry si ale Katka skvelo počínala aj v mixe. Spolu s Jakubom Horákom prešli pavúkom až do štvrťfinále, kde im cestu zahatali prví nasadení Slovinci Miha Ivančič/Petra Polanc.

Jakub Horák s Andrejom Antoškom síce postúpili z kvalifikácie štvorhry do hlavnej súťaže, no v pavúku po prehre s francúzskou dvojicou ostali v prvom kole. Rovnako dopadol aj štvrtý nasadený Milan Dratva, ktorý sa ďalej nepredral cez nemeckého hráča Briana Holtschkeho.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov