GP A U11: Hetrik pre A.Koščáka

11. 10. 2021
Celoslovenský turnaj našich najmladších je za nami... 9.októbra v športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne získal tri zlaté medaily reprezentant oddielu CEVA Trenčín, Aleš Koščák, ktorý sa stal najúspešnejším hráčom podujatia.

Aleš ovládol dvojhru, keď vo finálovom súboji ako najvyššie nasadený hráč zdolal svojho klubového kolegu Martina Mathiasa Kozinku po jednoznačných setoch 21:6 a 21:4. Trenčania následne spolu nastúpili aj v štvorhre, a ako prvý pár turnaja nezaváhali ani na okamih. Finálový duel proti Dušanovi Chlúdovi/Šimonovi Škrabákovi zvládli po výsledku 21:11, 21:10. Do tretice Aleš bodoval aj v mixe, a to potom čo sily spojil s Púchovčankou Luciou Skorkovskou. Ako druhý najvyššie nasadený pár si vo finále poradili s turnajovými jednotkami, Ivanom Cejzlom/Laurou Fodorovou (BKK Sliač/Družstevník Klenovec) po setoch 21:9 a 21:12.

Nemenej úspešnými boli Liliana Šarlayová (BKR Púchov) a už spomínaná Lucia Skorkovská. Spoločne totiž zaknihovali výhru v štvorhre dievčat, keď vo finále porazili dvojicu Laura Fodorová/Ema Pauková (Družstevník Klenovec) dva nula na sety.

Okrem toho, Liliana sa ako druhá hráčka turnaja stala celkovou víťazkou dvojhry dievčat. Jej súperkou vo finále bola prvá nasadená Laura Fodorová (Družstevník Klenovec), ktorá ale s Púchovčankou uhrala 8 bodov v prvom a 17 bodov v druhom sete.

Čo dodať? Asi len to, že našim budúcim hviezdam odovzdávala medaile reprezentačná trénerka Judith Meulendijks, ktorá samozrejme jedným očkom sledovala aj samotné výkony hráčov. Sama musela uznať, že talenty na Slovensku rozhodne máme. Tak ešte raz, medailistom gratulujeme!

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov