SZBe: Výberové konania na organizátorov MSR

4. 11. 2021
Slovenský zväz bedmintonu by aj napriek zhoršenej epidemiologickej situácii rád umožnil odohranie všetkých Majstrovstiev Slovenska v sezóne 2021.

Vzhľadom na to, že samotné Majstrovstvá Slovenska by mali prebiehať v režime OTP je nutné odohranie jednotlivých turnajov v zelených, oranžových či najhoršie červených okresoch, kde vieme, že sa turnaj dá kapacitne zvládnuť.

*Výnimku tvorí okres Trenčín, a to z dôvodu, že v športovej hale M-ŠPORT môže byť viac ľudí ako je to obvykle v bordovom okrese.

 Slovenský zväz bedmintonu chce v tejto neľahkej dobe organizátorom vyjsť v ústrety a preto podá každému kto šampionát zorganizuje pomocnú ruku vo forme finančnej podpory, avšak samotní organizátori musia splniť viaceré podmienky.

SZBe refunduje každému organizátorovi majstrovstiev náklady do maximálnej výšky 700 €, ktoré aj reálne bude vedieť predložiť. Organizátor zároveň preberá kompletnú zodpovednosť za podujatie a musí dodržať podmienky regionálneho útvaru hygieny. Hráči v kategóriách do 19 rokov si až po semifinále budú rozhodovať sami. Od semifinále zabezpečí organizátor empajrových rozhodcov. Usporiadateľ musí zároveň zabezpečiť kvalifikovaného vrchného rozhodcu, ktorý pripraví časový harmonogram jednotlivých zápasov šampionátu. Samozrejmosťou, tak ako každý rok, je poskytnutie košíkov na celý turnaj či medailí a diplomov pre ocenených.

Vzhľadom na to, že čas sa kráti a Majstrovstvá Slovenska sú predo dvermi, prosíme tých, ktorí majú o organizáciu záujem, pričom majú reálnu šancu organizácie, aby nás kontaktovali čo najskôr, a to do nedele, 7.11.2021 na emailovú adresu stk@bedminton.sk .

Tešíme sa na spoluprácu. 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov