Čo nás čaká: „November 2021“

9. 11. 2021
Aj napriek tomu, že posledný jesenný mesiac nám beží už niekoľko dní, priblížme si, na čo všetko sa počas nasledujúcich týždňov môžeme tešiť, a čo pevne veríme, že nás neminie...

Úvod mesiaca patril medzinárodným tunajom Hylo Open a Hungarian International, pričom obrovským pozitívom bolo, že turnaj v Nemecku sme mohli opäť sledovať na televíznych obrazovkách JOJ ŠPORT.

Okrem toho sa u nás odohrali Majstrovstvá Slovenska žiackych a dorasteneckých družstiev, a my sme spoznali prvých šampiónov sezóny 2021, ktorými sa stali hráči z oddielov Spoje Bratislava a Lokomotíva Košice.

Na medzinárodnej scéne nás čaká niekoľko podujatí, či už v rámci dospelých alebo juniorov. 17.-20.novembra budú Marián Lipták, Katarína Vargová a Sofia Slosiariková štartovať na turnaji AIG FZ FORZA Irish Open.

19.-21.novembra sa početná skupina Slovákov predstaví na tradičnom českom medzinárodnom podujatí Czech Junior, ktoré sa bude konať v Orlovej. Juniori sa ale 26.-28.novembra pokúsia zažiariť aj v domácom prostredí, a to na turnaji Slovak Junior, počas ktorého sa súbežne odohrá aj mládežnícky turnaj Slovak Youth International U15. V rovnakom termíne by sa naše nádeje v kategórii U15 mali predviesť aj na turnaji družstiev Nation to Nation U15 v Maďarsku. No a 26.-28.novembra ešte budeme sledovať výkony Milana Dratvu na podujatí Scottish Open.

Na domácej scéne nás 13.novembra čakajú Majstrovstvá Slovenska v kategórii do 13 rokov, ktoré sa uskutočnia v Bratislave. 13.-14.novembra o titul majstra zabojujú aj juniori, a to na Majstrovstvách Slovenska v Trenčíne.  

Všetky zvyšné šampionáty by sa kvôli aktuálnej epidemiologickej situácii mali konať v Trenčíne. Ak všetko pôjde podľa plánu, 21.novembra to budú MSR veteránov, 11.decembra MSR U11, 11.-12.decembra MSR U17, 18.decembra MSR U15 a 17.-19.decembra MSR dospelých.  

Vrátane Majstrovstiev Slovenska jednotlivcov sa však ešte 4.-5.decembra pozrieme aj na záverečné kolo Extraligy, či zvyšných slovenských líg.  Máte sa na čo tešiť!

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov