Výsledkový servis: Irish Open a Czech Junior

22. 11. 2021
Uplynulé dni patrili aj niekoľkým medzinárodným podujatiam, pričom na dvoch z nich sme mali aj slovenské zastúpenie. Ako si naši reprezentanti počínali v Orlovej či Dubline?

Irish Open

Sofia Slosiariková ani Marián Lipták neprešli duelmi kvalifikačných kôl. Sofia prehrala s domácou hráčkou Sophiou Noble po setoch 21:9, 21:11. Marián zasa nestačil na malajzijského bedmintonistu Lim Chi Winga, ktorému podľahol po výsledku 21:9, 21:5.

Marián si okrem dvojhry zahral aj mix, a to po boku Kataríny Vargovej. Ani im sa veľmi nedarilo, keď v prvom kole hlavnej súťaže nestačili na škótsku dvojicu Christopher Grimley/Eleanor O´Donnell.

Úspešnejšia však bola Katka v dvojhre. V prvom kole dokázala zdolať Škótku Toni Woods po setoch 21:14 a 21:16. Druhé kolo už bolo nad jej sily, no je nutné dodať, že súperkou o postup do štvrťfinále jej bola prvá nasadená Dánka Line Hojmark Kjaersfeldt, ktorá nakoniec zaknihovala striebro. Účasťou v druhom kole si Katka na konto pripísala skvelých 1520 bodov do svetového rebríčka.

Czech Junior

Simeon Suchý, Timon Gunda, Richard Pavlík, Matúš Poláček, Olívia Kadlecová, Júlia Chmurovičová, Ninka Holienčiková a Natália Slobodová...to bola zostava hráčov, ktorí štartovali na medzinárodnom juniorskom podujatí v Orlovej.

Ani jeden z vyššie spomínaných hráčov však nezaznamenal výrazný výsledok. Za najväčší úspech celej výpravy by sa dala považovať výhra Natálie, ktorá v prvom kole dvojhry porazila Češku Veroniku Jarošovú. Druhý víťazný zápas, avšak formou „walkoveru“, mala na konte Olívia. Nikto ďalší na podujatí výhru nezaznamenal.

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov