MSR veteránov: Majstrami sú...

30. 11. 2021
Nedeľa, 21.november, patrila Majstrovstvám Slovenska veteránov, ktoré sa konali v športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne za účasti 72 hráčov z 22 oddielov. A ktorí hráči si odniesli titul majstrov?
  • Kategória 35+

V kategórii nad 35 rokov sa zo zlata v dvojhrách radovali Tomáš Lobotka a Darina Željazkovová. Víťazmi štvorhry mužov sa stali Miroslav Křenek/Miroslav Gomola, víťazkami štvorhry žien zasa Ivana Mrázová/Katarína Minarovičová. Triumf z mixu putoval do rúk dvojici Lukáš Konárek/Eva Kuttnerová.  

  • Kategória 40+

Branislav Hromník spolu s Ivanou Mrázovou ovládli dvojhry v kategórii nad 40 rokov. Pár Marián Šulko/Boris Kotleba zaknihovali výhru v štvorhre mužov, dvojica Anna Muranková/Ľuba Hanzušová zvíťazili v štvorhre žien. Mix sa stal záležitosťou páru Róbert Cyprian/Daniela Lukačková.   

  • Kategória 45+

V kategórii nad 45 rokov sa odohrali len dvojhry. Prvenstvo si odniesli Róbert Cyprian a Anna Muranková.

  • Kategória 50+

Víťazmi dvojhier sa v kategórii nad 50 rokov stali Peter Socha a Daniela Lukačková. Párové disciplíny sa stali záležitosťou dvojíc Martin Láznik/Igor Novák, Eva Kuttnerová/Adriana Eliášková a Roman Valenčák/Ľuba Hanzušová.

  • Kategória 55+

Kategória nad 55 rokov a opäť len dvojhry, v ktorých triumfovali Igor Novák s Ľubou Hanzušovou.

  • Kategória 60+

Ľubomír Budinský sa stal víťazom dvojhry v kategórii nad 60 rokov, pričom zvíťazil aj v štvorhre, a to spolu s Mariánom Feckom.  

  • Kategória 65+

Poslednou kategóriou bola kategória 65+, v ktorej si to o zlato rozdali Filip Guldan a Milan Purdešom. Úspešnejším bol prvý spomínaný, ktorý vyhral po setoch 21:16 a 27:25.

Medailistom gratulujeme a na záver dodáme, že najúspešnejším účastníkom resp. účastníčkou majstrovstiev sa stala Ľuba Hanzušová, ktorá zaknihovala zlato v troch disciplínach, a že najstaršími účastníkmi boli Filip Guldan (70) a Tatiana Krajmerová (61).

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov