Čo nás čaká: „Január 2022“

11. 1. 2022
Nový rok, nové očakávania a situácia akoby sme sa vrátili v čase do začiatku sezóny 2021...

„Pandémia koronavírusu neustále ovplyvňuje dianie na celom svete, a mnohí sa vážne zamýšľajú nad tým, či sa vôbec niekedy vrátime do bežného života, aký sme poznali predtým.“ Presne takto sme začínali aj sezónu 2021, a všetko je dá sa povedať ako cez „kopirák“.   

Sezóna, v tomto prípade lepšie povedané prvý mesiac roku 2022 nám opäť začína netradične. V kalendári nesvietia žiadne turnaje, ani iné podujatia. Veríme, že tak ako športovo-technická komisia plánuje, tak neodohrané Majstrovstvá Slovenska v kategóriách do 11, 15, 17 rokov a dospelí, ktoré sa mali konať v sezóne 2021 sa podarí zorganizovať akonáhle to situácia a povolené režimy dovolia.

Počas januára si ale vychutnáme aspoň tri medzinárodné turnaje. Už 13.-16.1. sa na International Series turnaji YONEX Estonian International predvedie juniorská reprezentantka Sofia Slosiariková ktorá nastúpi v kvalifikácii dvojhry žien.

20.-23.1. si VICTOR Swedish Open, podujatie zo série International Series turnajov, opäť zahrá Sofia, ku ktorej sa pripojí aj Milan Dratva. Do tretice budeme 27.-30.1. sledovať výkony Milana, Katky Vargovej a Martiny Repiskej na International Challenge turnaji VICTOR Ukraine Open.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov