Čo priniesol mesiac: „December 2021“

13. 1. 2022
Vráťme sa spolu ešte do posledného mesiaca uplynulej sezóny a pripomeňme si TOP momenty, ktoré zahŕňajú aj Majstrovstvá sveta.

Majstrovstvá sveta

Majstrami sveta sa v sezóne 2021 stali Singapurčan Loh Kean Yew, Japonka Akane Yamaguchi a jej krajania Takuro Hoki/Yugo Kobayashi, Číňanky Chen Qing Chen/Jia Yi Fan a Thajčania Dechapol Puavaranukroh/Sapsiree Taerattanachai. Čítajte viac.

Slovenská reprezentantka Martina Repiská svoju púť na svetovom šampionáte ukončila v druhom kole, na rakete indickej hráčky a obhajkyne titulu, Pusarly V.Sindhu, po výsledku 7:21, 9:21. Čítajte viac.

Zahraničné podujatia

Slovenská reprezentantka Katarína Vargová si na International Challenge podujatí v Cardiffe zahrala dve dvojhry a jednu štvorhru. Jej cesta turnajom sa skončila v kvalifikácii „singlu“, a v prvom kole „deblu“. Čítajte viac.

Povianočnú a pred-silvestrovskú atmosféru si slovenský reprezentant Milan Dratva užil na podujatí Benátky Masters, kam zavítal už druhýkrát po sebe. Košičan v spoločnosti hráčov ako Dán Mads Christophersen, Rus Sergej Sirant či Holanďan Aram Mahmoud zabodoval, a domov sa vrátil so striebornou medailou. Čítajte viac.

Z domova

Ku koncu roka sme Vám oznámili radostnú správu o tom, že spolupráca s holandskou trénerkou Judith Meulendijks bude po spoločnej sezóne 2021 pokračovať aj v roku 2022.

World Tour Final

Viktor Axelsen a Tai Tzu Ying boli svetovou federáciou ocenení ako najlepší hráč a hráčka, za svoje výkony, ktoré predviedli v rokoch 2020-2021. Pre oboch je to vôbec prvé ocenenie v tejto kategórii. Čítajte viac.

Olympijský víťaz, Dán Viktor Axelsen si na konto pripísal už tretí triumf z prestížneho turnaja majstrov, keď vo finálovom stretnutí porazil trojnásobného juniorského majstra sveta Kunlavuta Vitidsarna z Thajska. Čítajte viac.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov