Alpes U19: Zahraničné zbieranie skúseností

10. 4. 2022
Juniorskí reprezentanti si 7.-10.apríla premiérovo zahrali na medzinárodnom podujatí vo Francúzsku. Na turnaji Adidas Alpes International U19 ale v silnej konkurencii prevažne zbierali skúsenosti...

Judith Meulendijks a Tibor Kessler mali pod palcom sedem juniorov, menovite Sebastiána Kadleca, Simeona Suchého, Richarda Pavlíka, Olíviu Kadlecovú, Natáliu Slobodovú, Leu Výbochovú a Sofiu Slosiarikovú.

A ako sa našim hráčom darilo?

V 64-kovom pavúku mixu sme mali zastúpenie v podobe súrodeneckého dua Kadlecovcov. Olívia a Sebastián zvíťazili v prvom kole, no v kole druhom narazili na domáci prvý nasadený pár. Prehra v dvoch setoch, no ako sa neskôr ukázalo, Francúzi postupovali pavúkom ďalej a to až na samý vrchol.

V dvojhre chlapcov Richard neprešiel prvým kolom, Sebastián zaznamenal účasť v treťom. Najlepšie si počínal Simeon, ktorý sa predral do kola štvrtého, kde podľahol Talianovi Lucovi Zhou.  

Dvojhra dievčat, druhé kolo pre Natáliu ako aj pre Sofiu, ktorá ale prehrala s Indonézankou Ruzanou Ruzanou, neskoršou štvrťfinalistkou turnaja. Účasť v druhom kole si pripísala aj Lea. Tá ale narazila na druhú nasadenú Indonézanku, ktorá sa po výhre nad našou reprezentantkou zastavila až vo finále po trojsetovej porážke od svojej krajanky. Zaujímavosťou je ale rozhodne fakt, že Lea dokázala ako jediná s touto súperkou držať krok a uhrať set. Tretie kolo patrilo Olívii, ktorá na svojej ceste porazila pätnástu nasadenú Slovinku Anju Jordan.

Richard so Simeonom sa síce v štvorhre chlapcov nedostali ďalej ako do druhého kola, no za zmienku stojí fakt, že prehrali po trojsetovom dueli, a to so štvrtými nasadenými Francúzmi, ktorí nakoniec skončili v semifinále. Natália s Leou zaznamenali v štvorhre dievčat druhé kolo.

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov