Croatia Junior Open: Ázia bodovala

22. 6. 2022
Na kvalitne obsadenom Junior International Challenge podujatí v Dubrovniku zbierali Slováci, pod dohľadom trénera Tibora Kesslera, prevažne skúsenosti...výhry zo štyroch disciplín putovali do Japonska.

16.-19.júna si Simeon Suchý, Richard Pavlík, Olívia Kadlecová, Lea Výbochová, Natália Slobodová a Johanka Ivanovičová zahrali na medzinárodnom turnaji, kde sa ich maximom stali účasti v tretích kolách.

V mixe Olívia spolu s Ukrajincom Danylom Shevchukom prehrali v druhom kole 64-kového pavúka s nasadenými Rakúšanmi dva nula na sety. Najďalej v dvojhre chlapcov sa dostal Simeon, ktorý si zahral tretie kolo. Tam narazil na Indonézana Bima Al Aymana Modja, ktorý v prvom kole vyradil aj Richarda.

Tretie kolo v dvojhre dievčat okúsila aj Olívia. Stopku jej vystavila nasadená Češka Lucie Krulová. Johanka ako aj Lea skončili v druhom kole, keď Johanka podľahla Peruánke Solimano a Lea Španielke Carulle. V prvom kole svoju púť ukončila Natália, ktorá ale čelila neskoršej finalistke z Japonska.

V štvorhre si Rišo a Simeon zahrali druhé kolo, kde tesne prehrali s talianskymi súpermi. Johanka s Leou taktiež skončili v druhom kole, kde narazili na semifinalistky z Malajzie. Druhé kolo absolvovala aj Natália, a to spolu s Maďarkou Katou Kustan. Slovensko-maďarský pár nestačili v druhom kole na Slovinky Jordan/Matovič.

Výsledky

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov