Canada Open: „Sklamaný určite som...“

29. 9. 2022
Nie vždy ide všetko podľa našich predstáv, a za posledné obdobie sa o tom nejedenkrát presvedčil aj slovenský reprezentant Milan Dratva. Svoju turnajovú púť vo vzdialenej Kanade na BWF Tour Super 100 podujatí ukončil v druhom kole, po prehre s nasadeným Španielom Abianom.

Hoci je Pablo Abian naozaj skúsený bedmintonista, víťaz Európskych hier 2015, trojnásobný olympionik a aktuálne 55. hráč svetového rebríčka, Milanovo sklamanie po prehre bolo zreteľné...aj napriek tomu, že Milan odohral vynikajúci zápas, ktorý skončil výsledkom 21:18, 21:15 v prospech Španiela, Slovák svoj smútok neskrýval.  

"Sklamaný určite som. Neviem, čo si o mojich posledných dvoch zápasoch myslieť. Určite dokážem hrať oveľa lepšie, ako som v Belgicku a teraz v Kanade hral, a aj napriek tomu som držal krok aj s Julienom aj s Pablom.“

„Je škoda, že aj keď všetky detaily robím lepšie ako môj súper, nevyhrám zápas. Myslím si, že som v takom štádiu kariéry, kde by som mal konzistentne porážať takýchto hráčov, aj keď majú lepší ranking a viac výsledkov. V porovnaní schopností by som mal mať navrch. Tak len späť do práce a nájsť spôsoby, ako sa ešte zlepšiť a ako viac zefektívniť to, čo už mám."

Milan

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov