Slovak Youth U13

2. 10. 2022
30.9.-2.10. prebiehal v športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne medzinárodný mládežnícky turnaj Slovak Youth U13. Na medailových pozíciách sa objavili aj slovenskí hráči...

Víťazom dvojhry chlapcov sa stal Angličan Hubert Ceglinski. Zo Slovákov sa najďalej, a to do štvrťfinále prebojoval Aleš Koščák. Postup zo skupín do hlavného pavúka zaznamenali aj David Škrabák a Jakub Fotta.

Dvojhru dievčat ovládla maďarská hráčka Eliza Liang. Do semifinále sa predrala Adriána Chylová, ktorá stroskotala na rakete neskoršej víťazky z Maďarska. Liliana Šarlayová si pripísala účasť v štvrťfinále, prvé kolo zaznamenali aj Lucia Skorkovská a Linda Černáčková.

Hubert Ceglinski, ktorý zvíťazil v dvojhre triumfoval aj v mixe, po boku Češky Sofie Kerplovej. Najlepšie umiestnenie Slovenska, a to štvrťfinále zaznamenali David Škrabák/Adriana Chylová.

V štvorhre chlapcov zlatú medailu získali Rakúšania Moritz Burger/Moritz Vogel. Štvrťfinálovú účasť oslavovali Daniel Beňovič/Aleš Koščák, Matej Drobul/David Škrabák, Dušan Chlúda/Jakub Kajan a Ivan Cejzl spolu s Maďarom Oliverom Liangom.

Poľské reprezentantky Wiktoria Kaletka/Zuzana Zemla sa stali víťazkami štvorhry dievčat. Druhú medailu, bronzovú, pridala na konto Slovenska Michaela Cejzlová, spolu s Poľkou Lenou Maslankou. Okrem bronzu si naši hráči, v tomto prípade hráčky, pripísali aj štvrťfinálovú účasť, o ktorú sa postarali Nina Hrobárová/Gréta Paliatková.

Medailistom gratulujeme!  

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov