Swedish Open: Slováci bez výhry

15. 5. 2023
Marián Lipták, Milan Dratva, Katarína Vargová či Martina Repiská...ani jeden zo Slovákov nezaznamenal na International Series podujatí v Uppsale víťazný zápas.

Marián Lipták sa do kvalifikácie dvojhry dostal na poslednú chvíľu a hneď po prvom zápase sa musel s turnajom vo Švédsku rozlúčiť... čínsky reprezentant Tai Kang Fei bol nad Slovákove sily.

Účinkovanie v kvalifikácii dvojhry mala za sebou počas prvého turnajového dňa aj Katka Vargová. Slovenka síce po prehre s nasadenou Dánkou Irinou Amalie Andersen do ďalšieho kola nepostúpila, no proti favoritke stretnutia odohrala naozaj skvelý trojsetový zápas.

 

Bojovný výkon, no výsledok v prospech indickej hráčky Valishetty znamenal koniec turnaja Swedish Open aj pre úradujúcu majsterku Martinu Repiskú. Prehrou sa pokračovalo aj ďalej, keď Milan Dratva s Katkou Vargovou v druhom kole mixu nestačili na malajzijský pár.

Želiezko v ohni na záver, bol Milan Dratva v dvojhre, no po zápase sme mohlo len sucho konštatovať, že dnes to jednoducho nevyšlo...Milan Dratva na súpera z Francúzska nenašiel ten "správny recept", a Enogat Roy po výhre v dvoch setoch nielenže dorovnal vzájomnú zápasovú bilanciu, ale uzavrel tak celkové účinkovanie Slovákov na medzinárodnom turnaji Swedish Open.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov