Adria Youth: Máme zlato!

22. 5. 2023
Úspech v podobe skvelých výkonov a medailové pozície...fantastický pocit si z Chorvátska určite odniesli nielen hráči, ale aj tréneri, ktorí sa o svojich zverencov starali počas medzinárodného mládežníckeho turnaja Adria Youth International.

Mládežnícky turnaj v kategóriách U9, U11, U13 a U15 sa v Chorvátsku uskutočnil 19.-21.mája 2023. Zo Slovenska na ňom štartovalo celkovo šestnásť hráčov, ktorí trikolóru Slovenska hájili naprieč všetkými kategóriami. A darilo sa im veru famózne.

V dvojhre chlapcov, v kategórii U9, skončil Jakub Matejka na treťom mieste. V rovnakej kategórii si zlato na krk zavesila Andrea Ďuriková, a bronz putoval do rúk Laury Propokovej.    

Kategória U11 a bronzové medaily z mixu získali Michal Matejka/Adela Maláčová a Sára Šarlayová spolu s Rakúšanom Leom Mitterhammerom. Okrem toho Sára Šarlayová v dvojhre dievčat vybojovala striebornú medailu. Striebro zo štvorhry si na konto pripísali aj Andrea Ďuriková/Adela Maláčová.

Bodovali sme aj v kategórii U13, kde sa na vrchol pavúka dvojhry dievčat predrala Liliana Šarlayová. Tá okrem dvojhry „hviezdila“ aj v štvorhre, keď spolu s Luciou Skorkovskou zaknihovali striebro.

Na záver, ďalšie zlato, o ktoré sa postarali Ella Eliášková a Charlottka Hálová v štvorhre dievčat v kategórii U15.

Nezabudnuteľné zážitky, cenné skúsenosti a radosť na našej lavičke! Všetkým medailistom gratulujeme!

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov