XXIX Spanish International

16. 6. 2016
Slovenská reprezentantka Martina Repiská sa už zajtra predstaví na medzinárodnom turnaji Spanish International, kde okrem dvojhry skúsi šťastie po boku Dánky Camilly Martens aj vo štvorhre žien.

Na 29.ročniík turnaja, ktorý sa koná od 16. do 19.júna v Madride sa prihlásilo celkovo  173 hráčov z 26 krajín (Alžírsko, Anglicko, Belgicko, Česko, Dánsko, Ekvádor, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Guatemala, Holandsko, India, Indonézia, Írsko, Japonsko, Maďarsko, Malajzia, Nemecko, Rusko, Slovensko, Škótsko, Španielsko, Švédsko, Taliansko, Thajsko, Ukrajina).

Domáci majú horúce želiezka v ohni najmä vo dvojhrách, kde budú Pablo Abian a Beatriz Corrales útočiť na výhru z pozície prvých nasadených hráčov. Vo dvojhre mužov je však adeptov na triumf omnoho viac. Sú nimi napríklad druhý nasadený Dán Emil Holst, tretí Guatemalčan Kevin Cordon či štvrtý Švéd Henri Hurskainen. U žien sa o výhru budú pokúšať Dánky Anna Thea Madsen a Natalia Koch Rohde ako aj Ruska Natalia Perminova.

Vo štvorhre mužov patrí číslo jeden dánskej dvojici Mathias Christiansen/David Daugaard. Christiansen je však okrem štvorhry najvyššie postaveným hráčom aj v mixe, a to po boku krajanky Leny Grebak. Jednotkami vo štvorhre žien sú Nemky Lisa Kaminski/Hannah Pohl.

Ako sme už spomínali Martina Repiská nastúpi na turnaji vo dvojhre a štvorhre. Ani v jednom prípade k nej ale los nebol zhovievavý. Vo dvojhre si totiž sily zmeria s treťou nasadenou Dánkou Nataliou Koch Rohde a vo štvorhre s Camillou Martens na nich čaká druhý nasadený anglicko-holandský pár Jessica Pugh/Cheryl Seinen.

XXIX Spanish International 2016

WS 1.kolo: Martina Repiská (SVK) – Natalia Koch Rohde /3/ (DEN)

WD 1.kolo: Repiská/Martens (SVK/DEN) – Pugh/Seinen (ENG/NED)

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov