Vícen si v Rusku nezahrá

22. 7. 2014
Po neúčasti na turnaji v New Yorku si Jarolím Vícen nezahrá ani vo vzdialenom Rusku.
Od 22. do 27.7. sa v ruskom Vladivostoku odohrá medzinárodný turnaj Russian Open Grand Prix Gold 2014, ktorého celková dotácia je 50,000 USD. Podujatia sa zúčastní 142 hráčov z 15 krajín (Austrália, Bulharsko, Česko, Čínsky Tajpej, Fínsko, India, Indonézia, Izrael, Japonsko, Litva, Malajzia, Rusko, Slovensko, Slovinsko a USA).

Ako sme Vás informovali, Jarolím Vícen musel kvôli zraneniu spôsobenému na Majstrovstvách Európy klubov odvolať svoju účasť na turnaji v Amerike a venoval sa najmä regenerácii a rehabilitácii. V Rusku už nastúpiť mal a chcel sa pokúsiť uhrať aspoň nejaký výsledok. Nakoniec však do Vladivostoku necestuje. Na dôvod a aktuálny Jarov stav sme sa ho opýtali osobne.

„Nakoľko som sa počas „ligy majstrov“ zranil, tak sa trochu narušil môj tréningový plán a musel som sa prispôsobiť situácií. Trénoval som hlavne v posilňovni a potom techniku na kurte, keďže moje zranenie vyžadovalo čo najväčší odpočinok. Takto som absolvoval dva týždne. Minulý týždeň som už začal trénovať, no zatiaľ to nebolo naplno aby sa mi zranenie neobnovilo. Na Russian Open som sa však rozhodol ísť, ale na základe vyhlásenia doktora by som sa turnaja ešte nemal zúčastniť, takže ostávam doma. Cieľ je teraz v mojom prípade jasný. Hlavne sa znovu nezraniť a uvidím čo mi moje telo dovolí.“

Jaro mal v prvom kole voľný žreb, no v druhom sa mal na čo tešiť. Súperom mu mohol byť buď ruský hráč, Alexander Butovetskiy alebo Bulhar, Blagovest Kisyov, s ktorým má Jaro na zápasy nepriaznivú bilanciu 0:1. S Kisyovom si zahral na turnaji v marci tohto roku v Rumunsku a Bulharovi podľahol 2:1 na sety. To či by sa Jarovi podarilo nepriaznivú bilanciu vyrovnať sa už nedozvieme, držíme mu ale palce, aby sme ho na medzinárodnom poli videli čo najskôr.

Kompletné vylosovanie spolu s odkazom na live score nájdete tu.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov