Spanish International: Repiská odohrala dva zápasy

21. 6. 2016
Slovenská reprezentantka Martina Repiská cestovala na medzinárodný turnaj do španielskeho Madridu s cieľom odohrať čo najviac zápasov. Vo štvorhre ako aj vo dvojhre však hneď v prvých kolách narazila na nasadené hráčky, ktoré jej v ceste turnajom nedovolili pokračovať.

Majsterka Slovenska nastúpila na svoj úvodný zápas dvojhry proti tretej nasadenej Dánke Natalii Koch Rohde. 51. hráčka svetového rebríčka vstupovala do stretnutia ako favoritka, vzhľadom aj na fakt, že proti Martine nastúpila už dvakrát predtým a v oboch prípadoch zvíťazila. Aj keď naša reprezentantka nemala čo stratiť, v zápase ťahala za kratší koniec a po setoch 21:8 a 21:10 si Dánka na svoje konto pripísala už tretiu výhru.

Martina sa na turnaji predstavila aj vo štvorhre. Po boku Camilly Martens z Dánska si zahrali duel s druhým nasadeným anglicko-holandským párom Jessica Pugh/Cheryl Seinen. Aj v tomto prípade mohli dievčatá len a len prekvapiť, no súperky však ani na okamih nezaváhali. Výsledok 21:15 a 21:14 v prospech druhej nasadenej dvojice znamenal, že Martina sa s turnajom rozlúčila.

Celkovými víťazmi sa vo dvojhrách stali šiesty nasadený Dán Anders Antonsen a prvá nasadená domáca Beatriz Corrales. Výhry zo štvorhier putovali do Japonska. U mužov triumfovali Takuro Hoki/Yugo Kobayashi a u žien zasa Sayaka Hirota/Nao Ono. V mixe sa z prvého miesta radoval štvrtý pár turnaja, Angličania Ben Lane/Jessica Pugh.

XXIX Spanish International

WS 1.kolo: Martina Repiská (SVK) – Natalia Koch Rohde /3/ (DEN) 8:21, 10:21

WD 1.kolo: Repiská/Martens (SVK/DEN) – Pugh/Seinen (ENG/NED) 15:21, 14:21

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov