YONEX US Open: Boe s Mogensenom opäť na vrchole

11. 7. 2016
Dánski reprezentanti Mathias Boe a Carsten Mogensen, ktorí sa po prekonaných zdravotných problémoch druhého spomínaného pripravujú na olympiádu v Riu, zaznamenali na Grand Prix Gold podujatí v Kalifornii výhru.

Štvorhrové duo, ktoré je európskou nádejou na medailu z letných olympijských hier sa na medzinárodnú scénu po prekonaní mozgovej príhody Carstena Mogensena vrátilo už skôr, no dvojica zaznamenala svoju prvú výhru po návrate až teraz, keď vo finálovom súboji zdolala japonský pár Takuro Hoki/Yugo Kobayashi.

Víťazkami štvorhry žien sa stali štvrté nasadené Japonky Shiho Tanaka/Koharu Yonemoto, keď vo finále porazili krajanky Mayu Matsumoto/Wakana Nagahara. Nagahara dominovala aj v mixe. Po boku Yuga Kobayashiho vyhrali nad poľskými dvojkami turnaja Robertom Marteusiakom/Nadiezdou Ziebou.

Finále dvojhry mužov sa odohralo medzi Kórejčanom Hyunom II Lee a Japoncom Kantom Tsuneyamom. Ako víťaz z Kalifornie odišiel prvý spomínaný. Finále dvojhry žien prebehlo podobne ako finále štvorhry žien medzi japonskými reprezentantkami. Z výhry nad krajankou Saenou Kawakami sa radovala Ayumi Mine. Kanaďanka Michelle Li, ktorá zvíťazila na minulotýždňovom turnaji v Kanade skončila tentoraz v semifinále.

Yonex US Open

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov