Yonex Sunrise Vietnam Open GP 2016

18. 7. 2016
Posledným veľkým svetovým podujatím pred olympijskými hrami je Grand Prix turnaj Yonex Sunrise Vietnam Open, ktorý štartuje už dnes a potrvá až do nedele.

18.-24.júla sa o dotáciu 55 000 USD a body do rebríčka pobije 326 hráčov z 19 krajín (Brunej, Bulharsko, Čína, Filipíny, Fínsko, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japonsko, Južná Afrika, Malajzia, Rusko, Singapur, Španielsko, Taiwan, Thajsko, Venezuela, Vietnam).

Najvyššie nasadenými hráčmi vo dvojhrách mali byť Yun Hu (HKG) u mužov a Hsu Ya Ching (TPE) u žien. V mužskej časti pavúka však došlo k niekoľkým zmenám a kvôli neúčasti prvého ako aj druhého najvyššie postaveného hráča je favoritom na výhru tretí nasadený Wei Nan z Hongkongu.

V párových disciplínach sú jednotkami Koo Kien Keat/Tan Boon Heong (MAS), sestry Gabriela Stoeva/Stefani Stoeva (BUL) a reprezentanti Singapuru Hee Yong Kai Terry/Tan Wei Han.

Z Európanov sú tak najväčšími adeptkami na výhru práve bulharské sestry, ktoré sú mimochodom aj víťazky prvých európskych hier v Baku. Okrem nich sa na poslednom predolympijskom turnaji pokúsia zažiariť aj desiaty nasadený Rus Vladimir Malkov, šiesta nasadená Ruska Natalia Perminova či ôsma nasadená Fínka Nanna Vainio.

Výsledky z turnaja, ktorý štartuje dnes o 18:00 hod. miestneho času nájdete v priloženom linku.

Yonex Sunrise Vietnam Open GP 2016

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov